Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Contact Address
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Noticias

A “Planta baixa” hem conegut el cas del George, un noi de pares nigerians que va néixer a València i ara viu a Barcelona, però que no ha tingut mai la nacionalitat espanyola. Hem explicat tots els passos farragosos que ha de seguir una persona estrangera per aconseguir la nacionalitat espanyola i hem mostrat com es van viure les hores prèvies a l’inici del Brexit a Londres.
En septiembre, 160 niñas y niños en Melilla han empezado el curso tras años de lucha para ser escolarizados. La situación en la que viven estas familias es un laberinto legal que hasta ahora ha supuesto la violación de los derechos del niño.
Són millenials o generació Z, es defineixen com a youtubers o comunicadores i creen contingut polític a xarxes com Instagram i Youtube. No militen en cap partit i tenen un discurs molt treballat en matèria d’antiracisme, feminisme i emergència climàtica. Tot i no identificar-se del tot amb l’etiqueta d’influencers, reconeixen exercir certa influència sobre els seus milers de seguidors i per això
La integradora social i activista Safia El Aaddam ha impulsat diverses campanyes de lluita pels fills d’immigrants, com “Cedeix el teu vot” o la compra antiracista. Denuncia un racisme institucional que es reprodueix en actituds racistes interioritzades, per exemple per part de mestres amb els fills d’immigrants a l’escola. Segons Safia El Aaddam, no es denuncien totes les situacion
Més d’un milió de persones residents a Catalunya no podran votar en les eleccions catalanes del 14 de febrer. Són persones migrants que no tenen dret a vot, tot i que moltes han nascut aquí. N’hem parlat al ‘bàsics’ amb Safia el Aadam, nascuda a Barcelona, qui no pot votar perquè els seus pares provenen del Marroc i no té nacionalitat espanyola. També ha donat el seu testimoni Carmen Juares, qui podria haver exercit el dret a vot per primera vegada el 14-F però finalment no ho podrà fer per un error en la burocràcia.