Noticias

La qüestió de la immigració ha estat, des de fa dècades, al centre de les discussions polítiques i socials. No obstant això, no només no s’ha notat el progrés pel que fa a la conscienciació i protecció dels drets de les persones migrades, sinó que, segons informes de l’Organització de les Nacions Unides (ONU), les vulneracions dels drets de les persones migrades i refugiades s’han multiplicat a les fronteres d’Europa.
Hija de inmigrantes de Safia El Aaddam, la primera novela de una de las voces más influyentes del movimiento antirracista en España. La historia de Lunja es la historia de tantas, tantísimas familias migrantes que llegan en busca de una vida mejor. De padres pobres y analfabetos y ajenos a una lengua y a una cultura, es ella quién ya de pequeña debe lidiar con la burocracia de los servicios sociales, los insultos racistas y un sistema educativo que excluye a quien no se puede pagar los libros, bolígrafos y libretas. Una niña nacida entre dos mundos que, al crecer,
Née à Tarragone de parents marocains, Safia El Aaddam, 27 ans, a entamé les démarches pour obtenir la nationalité espagnole depuis qu’elle a appris que sans ce document, elle ne pourrait jamais exercer son droit de vote en Espagne. Pour dénoncer entre autres ces discriminations, elle vient de publier son premier ouvrage titré « Fille d’immigrés » (Hija de inmigrantes).